beats by dre cheap

Fábregas: "En Barcelona, así como el Lyon"---Fabregas: "Na Barcelonu kao da je Lyon"

Iako su na Emiratesu svjesni da im kuglice nisu bile naklonjene podarivši Topnicima u četvrtfinalu Lige prvaka moćnu Barcelonu, Arsenalovi igrači ne mašu bijelim zastavama...

Susret s aktualnim prvakom Europe bit će prilika i za osvetu za finale istog natjecanja 2006. godine kada je Barca preokrenula 0:1 i proslavila naslov najboljeg.

Arsenal, po svemu sudeći, sada čeka još jača Barcelona, predviđena nevjerojatnim Lionelom Messijem, no Cesc Fabregas neće unaprijed potpisati predaju. Veznjak koji je nogomet naučio u mladim sekcijama Barcelone, i koji je često povezivan s transferom upravo u Barcelonu, ima vrlo jednostavnu računicu: "Ako želite osvojiti ovo natjecanje, morate pobijediti sve k
oji vam stoje na putu."http://www.boxofficefootball.com/wp-content/uploads/2009/08/cesc-fabregas-barcelona.jpgŠpanjolac smatra kako jednostavnog ždrijeba ionako nije bilo: "Mi moramo gledati na ovu utakmicu kao da smo izvukli Bordeaux ili Lyon. Barcelona je sjajna momčad, ali mi uvijek imao isti mentalitet, a taj je da idemo na pobjedu. Igrat ćemo vjerojatno protiv najjače momčadi na svijetu, ali dečki se tome vesele jer nam je to prilika da igramo s velikom momčadi, na sjajnom stadionu. Bit će vrlo uzbudljivo."

Navijači Topnika već se spremaju na veliki pohod na Camp Nou 6. travnja, no Fabregas ne razmišlja tako daleko. Naime, Arsenal je u ravnopravnoj utrci za naslov prvaka Engleske, štoviše, u odnosu na Manchester United i Chelsea ima daleko lakši raspored: "Ovog trenutka nismo osvojili ništa. Ne razmišljamo o naslovu, već samo o Birminghamu koji nas čeka idući tjedan. To je odlika prvaka, razmišljati od utakmice do utakmice - bit će vremena za razmišljanje o Barceloni."

Madrid cabron, salud el campeon!
http://loscules.blogger.ba
24/03/2010 15:13