20.07.2010.

Pep o novim promjenama u Barçi

pep_prensaCesc

"Mislim da bi dovođenje Cesca koštalo mnogo. Mi želimo a dođe, ali ako Arsenal ne želi pregovarati, neće doći. "

"Ne znam kakvo je stanje pregovora, ali znam što žele Arsenal i drugi klubovi kao što je i Madrid. Onje veliki igrač. "

Dolazak Adriana

" Nismo znali da li dovesti 'centralnog' igrača ili igrača koji može igrati na raznim pozicijama. Ako Abidal može igrati centralnog, Adriano može djelovati na lijevoj ili desnoj strani, ili na obje. "
" Poznaje La Ligu, ima 24-25 godina, polivalentan  je i s intenzitetom koji na je potreban. Mislim da je klub napravio veliki transfer. "

Mourinho


" Sve što jesu dobri treneri i igrači, bolje je za Špansku ligu. Njegov karakter ? Svako je poseban na svoj način. "

Mundijal

" Kad jedna ekipa osvoji  Mundijal,  to je stvar sviju. Bilo bi nepravedno pripisati to nama, jer postoje ljudi koji se nalaze iza toga već mnogo godina. To je jedan generacija magičnih igrača koji su postigli nešto historijsko. Čestitke svima, počevši od trenera, odličan primjer ponašanja. Mislim da je dobra vijest za španski fudbal i za sve koji smo mogli pomoći, čak i  malo, u ovom uspjehu.

" Drago mi je da neko tako normalan i skroman kao što je Iniesta postigao gol u finalu Mundijala. Mnogo je talentovan i nadamo se da će fizički problemi, koje je imao prošle godine, ostati iza njega. Drago mi je zbog njega. "

Barça-Madrid

" Želimo napraviti korak više u našem poboljšanju, jer Madrid nastavlja biti veoma konkurentan. Više volim misliti da smo mali, da bi postali veliki i ekipa za primjer i koja napada. "

" I dalje mislim da e Liga biti veoma teška. Neće biti lahko uzeti tri boda svakoj ekipi. Želimo biti spremni osvojiti što smo uradili prošle godine i zna da će igrači pokušati to ostvariti, kao što su uvijek i radili. Ostaje nam da vidimo da li ćemo nakon Mundijala i umora koji se može pojaviti, i ostvariti to.

Zamjena za Tourea

" Sve zavisi o financijskim mogućnostima kluba. Tražimo jednog igrača sličnom Toureu, ali ako dovedemo Cesca, možemo ga naviknuti na tu poziciju i tražiti drugog s više napadačkim stilom. Zavisi kako će se odvijati pregovori koje smo započeli. "

Villa:

" To je igrač koji se dobro kreće i postiže uvijek pogotke. Nadamo se da će nastaviti s postizanjem pogodaka i da će biti sretan ovdje. "

Cruyff

"Povezanost Barçe s Cruyffom neće prestati nikad. Nešto je loše napravljeno. Johan to ne zaslužuje, a ni klub također. Bilo bi dobro da se ponovo sastanu i donesu neko rješenje, jer je bio važna osoba u historiji kluba. "

Prjateljska utakmica s  Méxicom

" Ne želim da nam pomognu, ali bi se moglo razmisliti zdravim razumom. To je stvar Hierra i Del Bosque.a, koji će sigurno gledati i na interese Federacije i igrača. "

Henry

"Barça  je zahvalna svim igračima koji su bili u ovom klubu, a posebno igraču koji na je dao mnogo. Imati ću dobro sjećanje na njega i nadam se da će mu biti dobro u New Yorku. "

Bojan

" Oduševljen sam što je Bojan ostao u Barçi i što me je napravio lošim, jer je prošle godine bio veoma dobar na kraju sezone. Nadam se da ću mu ove godine moći dati više minuta, kojih zaslužuje. "

Touré

" To je veliki odlazak. Osjećam se loše. Učinio sam sve moguće da ostanei on je omiljen igrač u svlačionici, ali on je htio otići i malo što sam mogao uraditi. Zahvalio sam mu na svemu što je dao za BArçu i nadam se da će naći mjesto koje mu nisam znao dati.

Barça B.


" Mnogo vjerujem u te igrače.  Po pravilu je uvijek bolje da igraju u Segundi. To je nešto veoma pozitivno i drago mi je zbog igrača i tehničkog tima. Nastojaćemo da igraju prije prve ekipe, da bi i njiih tako navijači  mogli podržavati. "

" Ima mnogo dobrih igrača, ali su još uvijek mladi. Treba im dati priliku, da li će je iskoristiti, zavisi od njih. Ni pijanica nije mogao zamisliti da će stići do toga da igraju u finalu Mundijala. "

Márquez

" Marquezova budućnost zavisi od njega. Nakon svega što je dao za klub, on će biti taj koji će odlučiti o svojoj budućnosti. "

Messi

" Ne može se ništa pregovoriti Messiju. Mislim da je imao dobar nastup na Mundijalu, bolji od faze kvalifikacija. Ne znam kako je završio, vjerovatno tužan jer na njega utiču te stvari, ali oporaviti će se bez problema. Rekao sam mu da se vrati s odmora kad on želi.

Promjene vremena odigravanja utakmica

" I ja sam više za tu opciju da se iutakmice igraju ranije zbog igrača i navijača koji dolaze na stadion, ali televizije određuju to i imaju pravo na to.

Posuđeni igrači

"Nastojimo ponovo dati na posudbu igrače koji su bili i prošle sezone. Razgovarati ćemo s njima i njihovim predstavnicima da bi našli rješenje za njiohovu budućnost.

Trofeji Barce

Moji drugari,ankete,koliko je posjetilaca na blogu...
Ko je najbolji igrac svijeta?
Lionel Messi
C.Ronaldo
Kaka
Aguerro
Carlos Tevez
Rooney
Neko drugi
pollcode.com free polls


free counters

Moji drugari
Arness Design Made by ArnessImage and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic
Image Hosted by ImageShack.usuragan.blog.hrBannerFans.com


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Moj baner,video i ostalo
Image Hosted by ImageShack.us
Get Your Own Quiz!, More Quizzes
DIZAJN NAPRAVIO MUFC!!!


Impossible is nothing!!!


Malo o Barci i Messiju!!!
FC Barcelona nastala je 1899 godine,Njihova adresa je Arístides Maillol.Broj telefona je:34 (93) 49 63 600,a fax je:34 (93) 41 12 219.Njihov E-mail je:oab@club.fcbarcelona.com
Leo Messi
Leo Messi rodjen je 24.06.1987 godine(21),argentinski reprezentativac,igrac Barcelone.Karijeru je poceo 1995 godine u Newells old boys gdje je igrao do 2000 godine.Potrazio je srecu u Evropi I danas je vodja FC Barcelone.Broj koji nosi je 10.Danas se smatra najboljim(jednim od najbolji)igracem svijeta!!!Get Your Own Quiz!, More Quizzes
Anketa i video clipovi
Hoceli Barca nastaviti vako i osvojiti spansku ligu?
Hoce
Nece
Neznam
Ne pratim nogomet
  
pollcode.com free polls
Ovo je poklon od mog druga
Chat box

Get your own Chat Box! Go Large!


Moj jaran..

BROJAC POSJETA
33299

Powered by Blogger.ba

Dizajn napravio - <87nedim.